Espiral i la Biblioteca Josep Jardí amb la conscienciació sobre l’autisme

L’associació Espiral Catalunya es suma a la commemoració del “Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme”, el dimarts 2 d’abril,  i agraeix el suport del consistori. Entre les accions programades al municipi, destaquen les organitzades a la Biblioteca Josep Jardí: un conte-taller i una exposició bibliogràfica.

Des de l’Associació Espiral seguim treballat per fer més visibles trastorns com l’Autisme i promoure la sensibilització social i la inclusió de les persones que en tenen. És per això que us volem informar de les activitats i iniciatives que es faran al nostre municipi durant el “Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme”.

La Biblioteca Josep Jardí i l’Associació hem organitzat un conte-taller familiar amb berenar a l’espai 2 de la biblioteca, el mateix dia 2 a partir de les 18:15 h. (Com l’aforament és per a 40 persones, els interessats hauran d’inscriure-s’hi a la biblioteca.)

La biblioteca també acollirà a la sala d’adults, del 2 al 30 d’abril, una exposició bibliogràfica, que permetrà als seus usuaris/àries aproximar-se a la temàtica des de diferents perspectives, i també sobre el projecte dels pictogrames del Kukuxumusu al comerç del nostre poble.

Des d’Espiral animem a totes les famílies sòcies i ciutadans a participar del dia i d’aquestes activitats. Entre tots podem anar trencant les barreres per l’autisme i fer una societat més accessible!

Per altra banda, també volem agrair a l’Ajuntament el seu suport, col·locant durant el 2 d’abril, un llaç blau a la seva façana i il·luminant del mateix color la Font de la Rotonda. A més, es repartiran llaços a tots els Centres Cívics.

 

Una dinàmica nova per a l’autisme

El 2007, l’Assemblea General de les Nacions Unides va instaurar el 2 d’abril com a Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme per posar en relleu la necessitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones amb autisme, perquè puguin portar una vida plena i gratificant com a part integrant de la societat.

Aquest 2019 el lema triat és «I ∞ autisme. Una dinàmica nova per l’autisme «, amb l’objectiu general de promoure canvis positius en diverses àrees de la vida de les persones que en tenen. Aquí, trobareu més informació sobre la campanya: http://diamundialautismo.com/una-dinamica-nueva-autismo/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *