Santa Perpètua de Mogoda celebra el dia l’autisme

El dimarts 2 d’abril, amb motiu “Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme”, l’Associació Espiral i la Biblioteca Municipal Josep Jardí van organitzar un conte-taller i van inaugurar una exposició que es podrà visitar fins a finals d’abril. El mateix dia, es van repartir llaços blaus a diferents equipaments municipals i se’n va posar un a la façana de l’Ajuntament. A més, la Font del Passeig de la Florida també es va il·luminar de blau.

Des de l’Associació volem agrair la participació de la Míriam Gàsques, directora de la Biblioteca, i la Puri Ortega, que ens va fer vibrar amb el conte del conillet. També donem les gràcies al públic que ens va acompanyar: mares, pares, nens i nenes. Tampoc podem oblidar als nostres amics de GSIS Restaurant, que ens van oferir el berenar.

Enguany, la celebració del “Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme” va anar més enllà de les portes de la Biblioteca, arribant a tot el municipi. Donem gràcies al nostre Ajuntament pel seu suport, col·locant el llaç blau al balcó presidencial i encenent de blau les llums de la font del Passeig de La Florida. Recordem també a totes i cadascuna de les persones que van fer i repartir llaços blaus a la Granja Soldevila, l’edifici de Desenvolupament Local i els Centres Cívics durant aquesta setmana.

Per a nosaltres ha estat un dia especial i emotiu. No podíem demanar més. Moltes gràcies a tothom!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *