Reforç escolar, jocs en família i més activitats per al curs 2019-2020

A l’Espiral Catalunya hem tornat de vacances amb molta força! El proper curs 2019-2020, farem un munt d’activitats: algunes ja les coneixeu, com el reforç escolar, i altres són novetat, com els jocs en família. Estigueu a l’aguait del nostre calendari i comunicacions perquè també hi hauran xerrades i tallers vinculats al món de l’educació, adreçats a pares, fills i professionals.

Una de les activitats més apreciades pels nostres socis són les classes de reforç escolar per a nenes i nens amb TDAH. Ells/elles sovint necessiten una ajuda extra amb els estudis i el fet de poder aconseguir-ne a un preu subvencionat és important per a les famílies. Enguany aquestes classes començaran l’1 d’octubre i es realitzaran de dilluns a divendres, de les 16 h fins a les 20 h. El preu va en funció de les sessions sol·licitades, és per això que els interessats ho heu de consultar amb l’organització.

Per altra banda, els primers dissabtes de mes i de 18 a 20 h, al Centre Cívic de Can Folguera, encetem una altra activitat: Jocs en família. El seu objectiu és dedicar-nos més temps de qualitat els uns als altres, estrènyer els vincles afectius i educar-nos passant una bona estona tots plegats! En aquest espai es potenciaran, entre d’altres, la creativitat, la resolució de problemes o l’educació emocional. S’hi podrà apuntar tot tipus de família, amb o sense diversitat funcional. Per als socis serà gratuïta i per al no socis tindrà un cost de 4 euros.

 

A més d’aquestes activitats fixes, tenim previstes diverses xerrades informatives, formatives i tallers per a pares, joves i professionals relacionats amb l’educació amb o sense diversitat funcional. Us anirem informant!

Finalment, des de l’associació volem agrair i recordar que totes aquestes activitats són possibles gràcies a les ajudes i subvencions que rep l’associació, així com a la col·laboració de les famílies. Sense la vostra participació no podria haver continuació.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *