Taller de jocs en família

No us passa que els vostres fills volen jugar amb vosaltres, i vosaltres amb ells, però sovint no trobeu el temps, la manera i el moment adequats? A partir del 5 d’octubre, Espiral us ho posa fàcil: veniu al Taller de jocs en família, tots els dissabtes primers de mes, de 18 a 20 h, al Centre Cívic Can Folguera.

Quinze minuts diaris de jocs en família poden marcar una diferència important en el desenvolupament dels infants. Passar una estona entretinguda i divertida ens permet deixar anar les emocions, ser més oberts i creatius. És per això que els professionals diuen que “jugant també s’educa”.

A Espiral hem escollit el joc com a vehicle d’aprenentatge per a aquest curs 2019-2020. Al  Taller de Jocs en família farem activitats per entretenir-nos però també per practicar el sentit de l’humor, estimular la creativitat, augmentar la capacitat de resolució de problemes, reduir les enrabiades… L’objectiu és experimentar habilitats que enforteixen l’autoestima, la satisfacció i els vincles familiars.

Activitat per a socis i no socis, amb o sense diversitat funcional

És una activitat oberta a qualsevol família, amb o sense diversitat funcional, perquè volem fomentar la inclusió en el joc. Per a famílies sòcies el taller és gratuït i per als no socis tindrà un cost de 4 euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu espiralcatalunya@gmail.com o trucar al telèfon 622 197 191.

També podeu trobar-nos al webwww.espiralcat.comi a les xarxes socials Facebook (@EspiralCatalunyaTEA) i Instagram (espiralcatalunya).

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *