Comencem aquest curs tan «especial» 2020-2021

Donem la benvinguda a totes les famílies sòcies al començament del nou curs acadèmic. Amb l’objectiu que la tornada a la «nova normalitat» sigui el més segura possible, estem adequant la nostra actuació als protocols sanitaris actuals. Durant l’últim trimestre de l’any (d’octubre a desembre), intentarem reprendre l’activitat habitual com a entitat, sempre que les mesures sanitàries per la Covid19 ens ho permetin.

Reforç escolar

En principi, i coincidint amb l’inici del curs escolar, no hi ha motiu perquè nosaltres no comencem amb el reforç escolar, activitat que preveiem molt sol·licitada aquest curs, donada la situació que han viscut els nostres fills i filles aquests últims mesos.

Per a elaborar l’horari, el primer que necessitem és saber quines famílies esteu interessades a començar a l’octubre, la disponibilitat horària dels vostres fills i el curs que fan.

Enguany, les monitores Mariona i Berta no estaran amb nosaltres perquè, un cop acabades les seves carreres universitàries, tenen altres objectius professionals. Des de la nostra associació els desitgem el millor i els agraïm la seva col·laboració.

 

Altres activitats

Respecte a la resta d’activitats, serà un final d’any complicat i incert. La nostra intenció és  dur a terme els projectes adaptats a aquesta nova situació i ja estem treballant per poder realitzar-los a partir d’octubre.

Avancem que totes les activitats han de complir amb les normes establertes per a evitar el contagi de la Covid19. Per tant, si aquestes normes de seguretat i higiene no es poden aplicar i garantir no es podrà realitzar l’activitat sigui quina sigui.

 

 Us anirem informant i compartirem novetats!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *