El TDAH serà el tema de la primera conferència d’Espiral d’aquest curs

Per celebrar l’octubre, mes internacional de la conscienciació sobre el TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat), Espiral Catalunya ofereix el proper dimarts 27 la conferència “El TDAH sí existeix”,  amb la col·laboració d’ADAI (Associació de suport a l’aprenentatge infantil i juvenil).

La conferència està programa en dues modalitats: presencial, a les 19 h al Centre Cívic El Vapor, i telemàtica per Zoom. Ambdós casos cal reservar o contactar mitjançant espiralcatalunya@gmail.com. La xerrada està adreçada a adolescents i les seves famílies.

Durant la conferència s’explicaran les experiències de superació personal d’una persona que pateix dos trastorns d’aprenentatge.  

L’objectiu és fer veure, tant a les famílies com als joves, la importància de perdre la por d’enfrontar-se a la diferència i normalitzar la situació que viuen les persones amb alguna mena de trastorn, ja sigui al centre educatiu, a casa o al seu entorn social.

Amb aquesta conferència, Espiral Catalunya comença les activitats d’aquest curs, amb la intenció de reprendre la seva activitat «normal» com a entitat sempre que les mesures sanitàries per la Covid19 ho permetin.

Agraïment pel suport del consistori municipal

El mateix 27 d’octubre, l’Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda penjarà al balcó presidencial el llaç de color taronja i il·luminarà del mateix color la font del Passeig de La Florida.

Tant l’Associació com el col·lectiu de famílies afectades pel TDAH agreixen públicament el suport del govern municipal.

Amb aquest comunicat, Espiral Catalunya anima tothom a celebrar el mes internacional de la conscienciació sobre el TDAH i a assistir a la conferència, on s’aplicaran totes les mesures de seguretat i higiene recomanades per evitar contagis de la Covi19.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *