Espiral crea l’agulla solidària i una paradeta virtual per Nadal

Aquest any, amb la Covid-19, està sent molt difícil per a tothom… Al igual que les persones, les associacions ens hem vist afectades en els nostres projectes i depenem més que mai de la col·laboració de socis, col·laboradors i simpatitzants. És per això que aquest Nadal, a Espiral ens mobilitzem amb la venta d’una agulla solidària, per col·laborar amb la Marató de TV3, i d’articles nadalencs en una paradeta virtual. Així lluitem contra la Covid 19 alhora que recaptem fons per a la Marató i les classes de reforç per a nens amb diversitat funcional o altres activitats.

L’agulla solidària

L’agulla solidària és una agulla de roba amb un detall del típic grèvol nadalenc. Té un preu de 1,50€.

0,50 € aniran destinats a la Marató de TV3 per a la Covid19 i 1 € a les classes de reforç de les nostres nenes i nens. Ara els hi fa més falta que mai!

La paradeta virtual

Espelmes, centres de taula, figuretes, corones, arbres… Tot d’articles ompliran les nostres xarxes socials amb un preu mínim a partir del qual es pot col·laborar. Els diners aniran destinats a les activitats que fem amb les famílies.

Com pots fer la teva aportació

A partir del mes de desembre podreu veure l’agulla solidària i els articles de la paradeta a les nostres xarxes socials i pàgina web.

Les persones interessades podeu fer la reserva per aquests mitjans:

L’entrega es farà durant tres dies a la seu de l’Associació (Parc del Doctor Miró, s/n, CCV La Creueta). Les dates i l’horari encara no estan fixats però us avisarem tan bon punt ho sapiguem.

Confiem tenir tant d’èxit com tots els Nadals. Són temps excepcionals però tenim moltes coses a celebrar i per agrair, com la vostra col·laboració un any més!

Bon Nadal!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *