Espiral Catalunya ofereix dos formacions per a docents amb alumnes amb necessitats especials

“L’alumnat amb necessitats educatives especials” i  “Plans individualitzats i protocols d’actuació” són les formacions que es duran a terme els mesos d’abril i maig, en col·laboració amb l’escola de formació Pere Tarrés.

Al 2017 es va aprovar l’últim «Decret d’atenció educativa a l’alumnat en un sistema inclusiu» i va suposar un «canvi de paradigma, en passar d’una escola inclusiva a un sistema inclusiu» a Catalunya en matèria d’educació. Tots els alumnes amb necessitats educatives especials, incloses també les altes capacitats intel·lectuals, s’escolaritzen en centres ordinaris, menys aquells les famílies dels quals no vulguin o tinguin una discapacitat severa.

En l’actualitat, més de 25.000 alumnes catalans tenen Necessitats Educatives Especials. D’aquests, 7.000 estan escolaritzats en centres d’educació especial, dels quals 5.000 tenen necessitats educatives severes o profundes,  i 2.000 «són susceptibles d’estar escolaritzats en centres ordinaris ja que la seva discapacitat és lleu o moderada».

 

“El profe que sempre vas voler tenir”

Espiral Catalunya, amb l’escola de formació Pere Tarrés, vol contribuir a la formació d’ “El profe que sempre vas voler tenir”, i complementar la formació del personal docent en el context de Necessitats Educatives Especials. Per a això, durant els mesos  d’abril i maig, hem concretat vuit sessions de formació separades en dos cursos:

L’ALUMNAT AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS

(Pautes per al personal docent, 4 sessions de 2.5h)

  • Dates: Dissabtes 27 de març 10, 17 i  24 d’abril de 2021
  • Horaride 9.00 a 11.30
  • Modalitat: Aula virtual ZOOM
  • Preu: 50 eur x curs. (junts 25% de dto en la matriculació dels dos cursos, preu junts 75 eur).
  • Certificat Acreditatiu: Fundació Pere Tarrés.  
     

PLANS INDIVIDUALITZATS I PROTOCOLS D’ACTUACIÓ 

(Taller de formació per docents. 4 sessions de 2.5h) 

  • Dates previstes: Dissabtes 8,15,22 i 29 de maig de 2021
     

Per a més informació sobre el contingut del curs, els interessats poden contactar amb Espiral Catalunya en el correu espiralcatalunya@gmail.com.

Per a poder assistir a aquesta formació és imprescindible haver contactat amb Espiral Catalunya abans del dia 22 de Març per a poder formalitzar la matrícula en Fundació Pere Tarrés i poder així enviar l’enllaç  Zoom per a començar  la formació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *