Una fira per a tothom

Estem molts agraïts al Gremi de Firaires de Barcelona per l’organització de l’hora silenciosa i la donació d’entrades per a l’associació durant la celebració de la Festa Major d’Hivern de Santa Perpètua de Mogoda.

Cada cop són més els esdeveniments multitudinaris que tenen en compte la diversitat funcional en les seva organització. Aquest és el cas de la Festa Major d’hivern de Santa Perpètua de Mogoda, durant la qual hem pogut gaudir de l’hora silenciosa, el divendres de 17 a 18 hores. A més, el Gremi de Firaires de Barcelona ens ha regalat 60 entrades per a les atraccions.

Les nostres famílies han pogut gaudir d’uns moments de diversió gràcies a aquesta iniciativa que considerem molt important. Les persones amb TEA, TGD, TDAH, Síndrome d’Asperger i altres trastorns dintre de l´Espectre Autista són molt sensibles a fets com les aglomeracions de gent o el soroll a volums alts.

Conscients que els anys de pandèmia han estat molt difícils per al sector, agraïm molt aquest gest exemplar al Gremi de Firaires de Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *