Estils educatius, amb quin m’identifico més?

Aquest és el tema de la propera sessió de suport familiar gratuïta organitzada per l’Associació Espiral Catalunya per al divendres 19 d’octubre, de les 18 a les 20 hores, al Centre Cívic El Vapor.

L’Associació Espiral treballa per a la integració social de persones amb TEA, TGD, TDAH, Síndrome d’Asperger i altres trastorns de l’ Espectre Autista. Dos cops al mes, en col·laboració amb el centre Somnia Psicologia, ofereix un espai de suport familiar obert a tothom. Les sessions són dinàmiques i els assistents poden compartir les seves experiències, plantejar preguntes o donar respostes.

Aquest divendres, al Centre Cívic El Vapor, les famílies podran conèixer diferents estils educatius mitjançant la tècnica DAFO (anàlisi de fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces). L’objectiu és prendre consciència de les diferents possibilitats eductives existents i així millorar la pressa de decisions pel que fa a les nostres filles i fills.

Les següents sessions, programades per als divendres 9, 23 i 30 de novembre, seran “PNL per a mares i pares”, “L’assetjament escolar” i “Sexualitat: com fer un acompanyament”.

Aquesta activitat és gratuïta i està subvencionada per l’Associació Espiral Catalunya i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda-Regidoria de Serveis Socials. 

Per a més informació podeu contactar a través del correu hola@espiralcat.com o trucar al telèfon 622 197 191.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *