Espiral ofereix sessions de suport per a pares sobre assetjament escolar i sexualitat

A l’Associació Espiral Catalunya continuem amb la programació de suport familiar, els divendres alterns, de 18 a 20h, al Centre Cívic El Vapor. Les properes sessions seran sobre l’acompanyament en la sexualitat, el dia 23, i l’assetjament escolar, el dia 30.

Què podem fer quan som testimoni d’agressions psicològiques, físiques o morals continuades? Què passa quan el nostre fill o filla és l’agressor o la víctima? És el mateix el sexe que la sexualitat? Com i quan podem parlar-ne amb els nostres fills?… Hem volgut donar cabuda a aquests interrogants en la nostra programació d’activitats perquè pensem que són temes que interessen a tots els pares i fills amb o sense trastorns de l’espectre autista. Recordeu que aquestes sessions estan dirigides per professionals del centre Somnia Psicologia i que tothom hi pot participar expressant els seus dubtes i aportant experiències!

 

També us volem avançar que, un any més, participem a la Fira de Nadal. Us convidem, el proper dissabte 1 de desembre, a visitar la nostra paradeta de productes artesanals elaborats per les famílies sòcies i col·laborades per desitjar-vos Bones Festes i feliç 2019!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *