El CC Andaluz dedica el seu festival solidari a Espiral

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 16 de desembre. Començarà a les 11 del matí al Centre Cívic de la Florida, amb les actuacions dels grups de ball del Centro Cultural Andaluz i, l’associació convidada, Mogoda Gospel. Hi haurà una botifarrada i una rifa solidàries i, a les 5 de la tarda, un espectacle musical infantil al Col·legi Sagrada Família.

Un any mes el CC Andaluz celebra el seu festival Solidari i, enguany, el dedica a l’Associació Espiral Catalunya, que treballa per a la integració social de persones amb TEA, TGD, TDAH, Síndrome d’Asperger i altres trastorns de l’ Espectre Autista.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 16 de desembre. Començarà a les 11 hores al Centre Cívic de la Florida, amb les actuacions dels grups de ball del Centro Cultural Andaluz i de l’associació Mogoda Gospel com a convidada. Al llarg del matí hi haurà una botifarrada solidària i l’associació Espiral contribuirà en l’esdeveniment amb una paradeta de productes nadalencs, una rifa solidària, un curtmetratge, un arbre dels desitjos i la lectura d’un manifest. A les 17 hores, al Saló d’Actes del Col·legi Sagrada Família, començarà un espectacle musical infantil inspirat en els personatges i pel·lícules de Disney.

Els tiquets per a la botifarrada solidària (3€) i l’espectacle (5€) es poden adquirir prèviament a Floristeria Dani, Seguros Bilbao i Copy Mogoda. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *