Espiral col·labora amb el Dia Internacional de les Dones i la Milla Santa Perpètua

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona,  Espiral Catalunya celebra la sessió de suport familiar “Educar per a la no violència” aquest divendres 8 de març, a les 18 h. al centre de psicologia Somnia . Durant aquest mes també col·labora en la preparació de la cursa popular “Milla Santa Perpètua per la diversitat funcional”.

Imatge d’una de les sessions de suport familiar que Espiral Catalunya. Font: Espiral Catalunya

Amb la voluntat de sumar-se a les activitats de celebració del Dia Internacional de la Dona, l’Associació Espiral ha modificat la programació de xerrades de suport familiar. Així, la sessió “Educar per a la no violència”, inicialment prevista per al 22 de març, passa a celebrar-se el divendres 8 de març al centre de psicologia Somnia (C/ Narcís Monturiol). La següent sessió, dedicada a l’autoestima, es celebrarà el 22 de març, com sempre, a les 18h al Centre Cívic El Vapor.

Junts per la diversitat funcional

Per altra banda, un anys més, Espiral està col·laborant en l’organització de la Milla Santa Perpètua per la diversitat funcional, amb l’Ajuntament i l’ Associació ADSP Junts per la diversitat. La sisena edició d’aquesta cursa popular, que té per lema “»Sol arribes abans però junts arriben més lluny», tindrà lloc el proper diumenge 17 de març. Començarà a les 9.30h, a la Rotonda del Font, amb el lliurament de dorsals i la sortida dels participants serà a partir de les 11.15h. 

L’associació anima a totes les famílies sòcies i els seus coneguts a participar en l’esdeveniment. Les persones interessades poden inscriure-s’hi de forma gratuïta, fins el 15 de març, al Pavelló  d’Esports municipal o a través de www.championchip.cat/inscripcions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *