El viatge dels herois a Espiral

Com a pares, fills i persones, tots fem camí per descobrir el millor de nosaltres mateixos. Amb aquest esperit, Espiral Catalunya ha volgut cloure el cicle de suport familiar d’enguany. Aquest projecte ha aplegat a més de 200 famílies al llarg de 20 sessions. La darrera, titulada  “El viatge de l’heroi /heroïna”, va tenir lloc el 14 de juliol.
La darrera sessió de Suport Familiar del curs 2018-2019, titulada “El viatge de l'heroi /heroïna”. Font: Espiral Catalunya

Sovint les relacions familiars i personals tenen moment difícils, com també la integració social de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. Es per això que, fa gaire bé vint anys, l’Associació Espiral Catalunya treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA, TGD, TDAH, Síndrome d’Asperger i altres trastorns, i els seus familiars. Tot ells també són herois i heroïnes a la nostra societat.

Espiral, entre d’altres activitats, organitza sessions de suport familiar. Enguany, han estat 20, celebrades els divendres per la tarda al CC El Vapor. Totes elles gratuïtes, guiades per professionals i amb monitoratge per als nens.

Durant aquestes trobades 200 famílies, amb i sense diversitat funcional, han compartit experiències i formació en diversitat de temes: des de l’ús de les pantalles a comunicació afectiva, passant per la PNL o l’assetjament escolar.

En la darrera sessió, les famílies van valorar molt positivament aquestes activitats i representants de l’associació van agrair la tasca realitzada pels voluntaris, així com la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials i el centre SOMNIA psicologia.

L’entitat ja prepara noves activitats per al curs vinent. Pròximament es donaran a conèixer i es publicaran al seu web www.espiral.cat 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *