Curs bàsic de vetlladors/es escolars

Espiral Catalunya ofereix el ‘Curs bàsic de vetlladors/es escolars’ els divendres de 17 a 21 h al Centre Cívic Can Taió. Aquesta formació de 40 hores té un preu de 35€ per als socis i 70 € per al no socis. La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de les ponències i atorga als alumnes un certificat en finalitzar el curs.

Després de la bona acollida de l’edició que es va fer el 2017, Espiral ha programat de nou aquest curs per al darrer trimestre de 2019. Es tracta d’una formació adreçada a educadors, professorat, pares, monitors, monitors de menjadors, i persones en contacte amb nens en risc social o que vulguin col·laborar o fer voluntariat en les tasques de vetllador en l’àmbit escolar.

Des d’Espiral recolzem l’escola inclusiva, el marc actual de referència pel que fa a l’àmbit educatiu de les nenes i nens amb necessitats educatives especials. D’aquí la importància de comptar amb persones formades específicament per a donar suport a la seva inclusió a l’aula ordinària. En aquest sentit, aquest curs facilita coneixements, eines i recursos per exercir la tasca de cuidador/a.

El curs té una durada de 40 hores, que es realitzaran a partir de l’11 d’octubre,  els divendres d’octubre, novembre i desembre, de  17 a 21 h al Centre Cívic Can Taió (C/ de Josep Carner 32, Santa Perpètua de Mogoda).

La realització del curs s’acredita amb un certificat de la  Fundació Pere Tarrés, que dona la formació.  

Per a reservar plaça, els interessats han de contactar amb Espiral Catalunya per correu electrònic (espiralcatalunya@gmail.com) o bé per telèfon (622 19 71 91 a partir de les 18h).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *