Fira de Nadal 2019

Espiral Catalunya tindrà paradeta pròpia a la Fira de Nadal que se celebrarà el 14 de desembre a la Plaça de la Vila de Santa Perpètua. Els diners que es recaptin, de la venda de les manualitats nadalenques fetes per les famílies aniran destinats a activitats en favor de la diversitat funcional.
Paradeta d'Espiral a la Fira de Nadal
Arbres decoratius, corones, figuretes, porta-espelmes, bosses… les nostres famílies i col·laboradors estan preparant amb molta il·lusió i esforç una pila de productes nadalencs per a totes les edats. I és que, enguany, tornem a participar el la Fira de Nadal del nostre municipi, un dels esdeveniments anuals més esperats per veïns i associacions!
A més dels nostres productes, també hi seran els famosos pictogrames de Kukuxumusu que ajuden a comprendre activitats quotidianes i els usos d’espais compartits a les persones amb autisme i altres discapacitats, així com a infants i gent gran amb trastorns associats a la memòria. A la Fira farem una altre vegada campanya de difusió entre els veïns i una crida de col·laboració entre els comerços que encara no han participat en la iniciativa.
Volem agrair a totes les famílies, col·laboradors, comerços i personal de l’Ajuntament la seva participació en aquesta activitat. També a tots aquells que any rere any compreu els nostres productes i ens animeu a repetir l’experiència. El Nadal és l’època del any on més hem de sentir que la diversitat és sinònim d’alegria i amor. Us esperem el dia 14 de desembre a la Plaça de la Vila!
 
Finalitza el Curs de Vetlladors/es d’educació especial
El proper dia 27 de desembre finalitza aquest curs que va començar l’11 d’octubre. Així Espiral compleix un dels seus objectius: formar monitors/es en educació especial per a cobrir les necessitats dels nens i joves amb diversitat funcional.
El mateix dia 27 de desembre, la regidora de Benestar Social, Ana Bajo i Espiral Catalunya, farem l’entrega dels certificats a totes les alumnes que han format part de aquest projecte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *