Apuntat a la Cursa per la Diversitat Funcional 2020!

El dia 29 de Març, tots nosaltres tenim una cita que no podem eludir:  participar  a la Cursa per la Diversitat Funcional que es celebrarà dins de la 7ª Milla.

Aquesta carrera no és una carrera qualsevol, és la reivindicació pels nostres fills, amics, familiars i simpatitzants amb qualsevol diversitat funcional per a aconseguir un  lloc en qualsevol esdeveniment, sigui esportiu, social, cultural, etc. dins de la nostra societat i com no en la nostra localitat. 

Nosaltres com a associació, donarem el nostre suport a tots els participants, correrem tots junts amb l’únic lema de la carrera, “Tots som diversos».

En aquesta cursa de 800 metres pot participar tothom, adults i menors acompanyats, acompanyant de persones amb cadira de rodes, persona invident amb guia… Volem que aquests corredors diversos es trobin abrigallats per a tots els seus sers estimats i compartir un esdeveniment esportiu amb ambient de festa.

Aquesta cursa ja és un referent al nostre municipi. Nosaltres estem molt orgullosos de poder liderar aquesta iniciativa, juntament amb el patronat d’esports, que ens ho ha posat molt fàcil. 

 

Us convidem a acompanyar-nos!!!! 

 

Tots directa o indirectament ens veurem afectats en algun moment de la nostra vida i cal donar visibilitat a la Diversitat, sigui la que sigui. 

Les inscripcions ja estan obertes, al Poliesportiu o la web a través d’aquest enllaç: https://xipgroc.cat/ca/curses/MillaStaPerpetua2020/800m-diversitat/inscripcio/800m-exclusiu-df

Aquí teniu més informació: díptic_MillaSPM-2020

 

¡¡¡¡¡¡No espereu a l’últim dia. Ens encantarà poder comptar amb la vostra participació!!!!!!

 

A més a més, si a la inscripció indiqueu, a l’apartat d’equip, que sou d’Espiral, tindreu un obsequi per participar com a simpatitzants. Els corredors amb diversitat funcional (no els seus acompanyants) també tindran un premi per arribar a la meta, el seu esforç serà recompensat, a més de tenir la samarreta amb que l’organització de la 7ª Milla obsequia a tothom.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *