Comencem el Projecte Hort

Per diversificar les seves activitats, Espiral ha volgut apostar per un espai obert i de contacte amb la natura. Gràcies als Serveis Socials de Santa Perpètua, l’associació ha aconseguit la concessió d’un hort urbà al Pla del Molí de Mogoda. 

Des de l’Associació Espiral veiem la necessitat d’introduir noves activitats i estratègies que permetin millorar i ampliar el contacte dels nostres associats i els seus fills i filles amb l’entorn i la natura, alhora que ajuden a potencia l’educació ambiental, la inclusió i la família.

Creiem que el fet de tenir un hort a l’Associació pot ajudar als nens i pares a prendre consciència de la importància de conèixer i protegir els diversos ecosistemes naturals i a valorar l’esforç i la responsabilitat personal i familiar.

L’hort aporta una sèrie d’estratègies gratificants i úniques per a la família i permet fer-lo servir per treballar amb nens i joves de diferents edats. És un context idoni per aprendre a pensar, per educar emocionalment i per tenir domini de les habilitats socials, englobat en un marc pràctic, vivencial i manipulatiu. 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *