Espiral celebra el dia nacional del TDAH amb una xerrada sobre el bulling

El passat dia 27 d’octubre es va celebrar el dia nacional del TDAH. Espiral Catalunya es va sumar als diferents actes que es fan arreu del país amb una xerrada presencial sobre el bulling. Com cada any, l’Ajuntament de Santa Perpètua va penjar un llaç de color taronja a la seva façana i va il·luminar del mateix color la font del Passeig de La Florida. 

El dia nacional del TDAH és una jornada per a la conscienciació sobre el TDAH, que ha contribuït en gran mesura a fer més conegut aquest trastorn i com s’ha abordar des de diferents àmbits com el familiar, l’educatiu, el social o el laboral.

Aquest dia, Espiral Catalunya va celebrar el primer taller presencial d’ençà la pandèmia. L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Josep Jardí, i hi van assistir representats municipals, socis i famílies interessades. La sessió fou conduïda per la Sònia Vallecillos de Somnia Psicologia.

Durant la xerrada es va parlar de com identificar l’assetjament escolar, les seves causes i pautes de comportament, tant per a les persones que el pateixen como per a les que ho infligeixen, les seves famílies, coneguts i professionals de l’educació. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *