“Adolescència i sexualitat”, tanca el cicle de conferències del 2021

El passat 24 de novembre va tenir lloc, a la Biblioteca Josep Jardí, la xerrada “Adolescència i sexualitat”. Durant l’acte es van abordar temes com: quan comencem a parlar de sexualitat als nostres fills?, Eduquem igual a nois i noies?, Com els podem acompanyar i protegir alhora? Facilitem espais de privacitat?…

Com a novetat, la xerrada va tenir un format de debat obert. La conductora, Sònia Vallecillos de Somnia psicologia, anava proposant temes, que els assistents desenvolupaven per torns, transformant en altres preguntes o posant exemples de les seves pròpies experiències personals. 

Aquesta ha estat la darrera de les conferències que Espiral Catalunya ha fet telemàticament o presencial durant el 2021. Els temes d’anteriors jornades han estat: Com gestionar emocions, en confinament?”, “Xarxes Socials. Ús o Abús?”, “Adolescència, família i/o amics?”, “Assetjament escolar. Què fer?”.

L’associació vol agrair la col·laboració dels assistentes, Somnia Psicologia i el personal dels serveis municipals, que ha fet possible aquesta activitat.

25N, el dia contra la violència de gènere

Un cop acabada la conferència, alguns assistents es van fer una fotografia amb la paraula “No” per recolzar la campanya contra la violència de gènere. Aquesta fotografia es va sumar a la publicació feta a les nostres xarxes el 25 de novembre, on figuraven altres imatges enviades per socis i simpatitzants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *