Participem a la Setmana del Voluntariat

Del 28 de novembre al 3 de desembre, s’ha celebrat la Setmana del Voluntariat a Santa Perpètua de Mogoda. El dia de cloenda, també Dia Internacional de la Diversitat Funcional, Espiral ha col·laborat en la Gimcana popular.

L’objectiu de La Setmana del Voluntariat és posar en valor la importància d’aquesta mena d’activitats en la nostra societat i en el nostre municipi, al mateix temps que es donen a conèixer les entitats local i els seus projectes en aquest àmbit.

Enguany hi han hagut diferents protagonistes i actes: Alkaria, Asperpol, Cabàs Solidari, Espiral Catalunya, Federació Catalana de Voluntariat, Iniciatives Solidàries, SP Solidària, Voluntariat per la llengua… que han fet presentacions, taules rodones, gimcanes o exposicions de projectes.

Espiral ha participat en la Fira del Voluntariat, juntament amb la Tribu de Santa, a la Gimcana de cloenda. L’objectiu de la gimcana era acostar als participants la realitat de les persones amb diversitat funcional amb diferents proves, per exemple, parlant llengua de signes, identificant objectes amb els ulls tapats o fent un recorregut amb cadira de rodes. La majoria dels participants han estat nens i nenes del poble. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *