El dia que l’autisme il·lumina més els nostres cors

Un cop més celebrem un dels nostres dies grans: el dia Mundial de Conscienciació de l’autisme. El lema d’enguany és “Un viatge feliç per la vida”.

La campanya del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme 2022 posa l’ull en el dret de les persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i les seves famílies a gaudir d’una vida feliç.

Per garantir la seva qualitat de vida, les persones amb TEA, especialment les que tenen més necessitats de suport, necessiten accedir a una sèrie de serveis individualitzats, específics i especialitzats que s’han d’adaptar en funció de l’etapa del desenvolupament en què es troben, així com de les experiències que hagin anat adquirint al llarg de la vida. 

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les necessitats i drets de les persones amb autisme i les seves famílies, molts monuments i edificis emblemàtics de Barcelona se sumaran a la campanya #connectatalblau i s’il·luminaran de blau!!.

Com cada any, el nostre municipi també s’unirà a la iniciativa i lluirà el llaç blau al balcó consistorial i s’il·luminarà  la font de Pau Picasso del mateix color. És un luxe poder comptar com sempre amb el seu suport.

Per part nostra, també hem organitzat una sortida al cinema per a les nostres famílies. Anirem a veure “Canta 2”, al cinema Catalunya 1916, dins “l’hora blava“ que ofereix sessions de cinema per a persones sensibles amb autisme i/o necessitats especials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *