El TDAH és per a tota la vida

Ahir, dijous 27 OCT es va celebrar el dia del TDAH a España amb el lema #TDAHparatodalavida. Enguany hem volgut donar visibilitat a la diada amb diverses activitats: un contacontes inclusiu, una entrevista a la ràdio municipal i la publicació de fotos a les nostres xarxes socials.

Ahir vam celebrar el dia del TDA-H amb els més petits a través d’una activitat lúdica i divertida. Un contacontes, que vam organitzar conjuntament amb l’entitat AFA Santa Perpètua. Va ser una estona molt maca a l’Escola Santa Perpètua, durant la qual vam poder llegir el manifest i escoltar uns contes inclusius de la mà de Mercè Martínez de @uncontealsac,

També vam demanar als nostres socis i simpatitzants que es fessin una foto amb el pòster d’aquest any i un complement de color taronja, per penjar-les a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta  #TDAHparatodalavida.

Per últim, la nostra presidenta, Maribel Medina, va ser entrevistada a Ràdio Santa Perpètua. Aquí teniu l’enllaç: https://www.staperpetua.org/radio/podcast/7326-L-Informatiu (a partir del minut 21).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *