Un món per a tothom

El dia 3 desembre se celebra el dia de la Discapacitat, sota el lema “Un món per a tothom”. Espiral va encendre un cor d’espelmes taronges a la plaça de la vila per tal de sensibilitar la ciutadania sobre aquest tema. 

Coincidint amb la encesa de llums de Nadal a Santa Perpètua de Mogoda, Espiral i altres associacions van participar en un acte de sensibilització sobre la discapacitat a la Plaça de la Vila.

Membres d’Espiral van llegir un manifest per tal de conscienciar a la societat dels reptes pendents amb la discapacitat:

“Totes i cadascuna de les persones que estem avui aquí patirem en algun moment de les nostres vides algun tipus de discapacitat. Totes i cadascuna de les persones que estem avui aquí, segur, tenim algun familiar, amistat, persona coneguda amb algun tipus de discapacitat. La pregunta és: quina societat volem construir perquè qualsevol persona, i quan diem qualsevol, volem dir qualsevol persona, pugui participar i gaudir dels mateixos drets? Volem els mateixos drets, els mateixos deures i que ens deixin de tractar com si fóssim eterns infants. Hem crescut més ràpid que les nostres societats i ara els toca a elles créixer per estar a l’alçada de les nostres necessitats.Per uns moments tanquem els ulls i intentem imaginar quina és la societat que olem construir per tal que aquest dia no sigui una reivindicació sinó una celebració.”

Posterior ment es van encendre un cor d’espelmes de color taronja i també es van vendre el pins solidaris de Nadal, que aquest any tornen a col·laborar amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *