Espiral participa al nou cicle de xerrades del SOAF

El programa inclou una vintena de sessions amb temes diferents per a créixer en família. L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta per a tothom. Tindran lloc els dijous a les 18h a l’edifici de Serveis Educatius (antiga escola Els Aigüerols).

El Servei d’Orientació i acompanyament a les famílies (SOAF) posa en marxa un nou cicle de xerrades i tallers adreçats a famílies que volen ampliar els seus coneixements sobre el desenvolupament i l’educació dels seus fills i filles. El nou cicle tractarà temes que poden interessar a pares i mares amb nadons, infants i adolescents i que aniran sobre els canvis en la família després del naixement d’un fill, alimentació, pantalles, adolescència, descans i son, gestió de conductes agressives, bulling, sexualitat o educació, entre molts d’altres.

El SOAF fa una aposta per programar més d’una vintena d’activitats que es desenvoluparan des del 8 de febrer al 15 de juny amb l’objectiu que tot tipus de famílies puguin identificar-s’hi i assistir-hi per trobar un espai de relació comú on compartir experiències al voltant de l’educació i els reptes com a pares i mares. La intenció del SOAF és també repensar la forma de fer de pares i mares i dotar d’eines per poder respondre als nous reptes de l’educació.

L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta però les places estan limitades i per aquest motiu es recomana fer una inscripció prèvia a través de l’enllaç https://bit.ly/spmenfamilia. Totes les xerrades tindran lloc al SOAF, a l’edifici de Serveis Educatius (antiga escola Els Aigüerols) a les 18 hores.

La programació ha estat impulsada pel Projecte educatiu de ciutat de Santa Perpètua (PEC) i pel mateix SOAF amb la participació de la comunitat educativa de Santa Perpètua, l’associació Espiral i Mamalleta’m.

El calendari de xerrades d’Espiral serà el següent:

•        Dijous 26 de Gener: Trastorns de conducta, pautes i ajudes positives.

•        Dijous 23 de Febrer: Gestionar la nostra conducta agressiva, afrontar les crisis de frustració.

•        Dijous 23 de Març: Relacions afectives en família per a crear un vincle positiu. (1 Part) 

•        Dijous 20 d’Abril: Relacions afectives en família per a crear un vincle positiu. (2 part) 

•        Dijous 25 de Maig: Educar en valors, la no violència i el bullying.

•        Dijous 15 de Juny:  STOP: drogues, alcohol i males companyies en l’adolescència. 

Aquí podes consultar les xerrades del SAOF al febrer:

Per a conèixer la resta d’activitats, consulteu la web de l’Ajuntament o poseu-vos en contacte amb el SOAF: 93 579 25 24 i soaf.santaperpetua@itinere.cat. Aqu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *